DO I ADHURONI/ 10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i bëjnë duart të duken yll – AlpeGossip
DO I ADHURONI/ 10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i bëjnë duart të duken yll

DO I ADHURONI/ 10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i bëjnë duart të duken yll

Dimri po troket dhe po ashtu po troket dëshira jonë për të nisur zyrtarisht me ngjyrat e sezonit. Këtë dimër përqafoni ngjyrat neutrale, të zezën klasike, ngjyrat e forta si jeshile dhe pse jo, gurët dhe shkëlqimin që përshtatet me atmosferën festive.

1

10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i

2

10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i

3

10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i

4

10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i

5

10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i

6

10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i

7

10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i

8

10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i

9

10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i

10

10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i

11

10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i

12

10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i

13

10+ ngjyra për thonjtë tani në dimër që i