DO I ADHURONI/ 10 trende bukurie të këtij viti, që duhet t’i provoni të paktën një herë! – AlpeGossip
DO I ADHURONI/ 10 trende bukurie të këtij viti, që duhet t’i provoni të paktën një herë!

DO I ADHURONI/ 10 trende bukurie të këtij viti, që duhet t’i provoni të paktën një herë!

Eksperimentimi për të shprehur më mirë veten përmes grimit, flokëve dhe gjithçkaje tjetër – ka qenë qëllimi më i rëndësishëm në industrinë e bukurisë këtë vit. Qoftë kthimi i stilit retro të viteve ’70 apo vetullat e guximshme të viteve ’90, edhe 2023-shi është një vit premtues për ata që duan të përqafojnë ndryshimin. Mos kini frikë të ndërmerrni rreziqe, lexoni për disa nga tendencat e këtij viti dhe mendoni për ndryshimin e vogël të radhës.

#1 – Vetullat e holla dhe buzët me ‘cepa’ (lip wings)

10 trende bukurie të këtij viti, që duhet t’i provoni

INVISION/INVISION/EAST NEWS

#2 – Blush (rouge) në hundë

10 trende bukurie të këtij viti, që duhet t’i provoni

© EMRATA / INSTAGRAM

#3 – ‘Qese’ syri të rreme

10 trende bukurie të këtij viti, që duhet t’i provoni

© LADYGAGA / INSTAGRAM

#4 – Penel i sfumuar

10 trende bukurie të këtij viti, që duhet t’i provoni

© AVRILLAVIGNE / INSTAGRAM

#5 – Modele flokësh retro

10 trende bukurie të këtij viti, që duhet t’i provoni

© ARIANAGRANDE / INSTAGRAM

#6 – Prerja e flokëve “mullet”

10 trende bukurie të këtij viti, që duhet t’i provoni

© JENNAORTEGA / INSTAGRAM

#7 – Një pamje “koketë”

10 trende bukurie të këtij viti, që duhet t’i provoni

© WOLFIECINDY / INSTAGRAM

#8 – Makeup mbrapsht (duke nisur me konturin, pastaj me pjesën tjetër)

10 trende bukurie të këtij viti, që duhet t’i provoni

© KENDALLJENNER / INSTAGRAM

#9 – Baby bangs (baluke të shkurtra)

10 trende bukurie të këtij viti, që duhet t’i provoni

GETTY IMAGES