DO I ADHURONI! Modelet më të famshme të çantave të plazhit për këtë verë – AlpeGossip
DO I ADHURONI! Modelet më të famshme të çantave të plazhit për këtë verë

DO I ADHURONI! Modelet më të famshme të çantave të plazhit për këtë verë

Asnjë lloj veshjeje nuk quhet e plotë pa aksesorët e duhur dhe e dini që gjatë verës, çantat e plazhit janë po aq të rëndësishme sa rrobat e banjës. Aty do të kesh gjithçka të duhet gjatë gjithë ditës, por në të njëjtën kohë duhet të duket chic edhe me veshjet që do të përdorni në ditët e pushimeve. Çfarë të zgjidhni nëse keni në plan të blini një çantë plazhi për verën e 2021-it?

1. Kashta është gjithmonë në modë

Modelet më të famshme të çantave të plazhit për

2. Luani me ngjyrat për të krijuar tamam idenë e një çante pushimesh

Modelet më të famshme të çantave të plazhit për

3. Kush tha që çantat e plazhit s’mund të jenë elegante?

Modelet më të famshme të çantave të plazhit për

4. Ose me logo…

Modelet më të famshme të çantave të plazhit për

5. Nëse doni diçka praktike, “çanta kovë” bën për ju

Modelet më të famshme të çantave të plazhit për

6. Kashtë, por e personalizuar

Modelet më të famshme të çantave të plazhit për

7. Nëse doni ta përdorni edhe për në qytet, zgjidhni këtë.

Modelet më të famshme të çantave të plazhit për

8. Çantat “torbë” janë gjithashtu IN!

Modelet më të famshme të çantave të plazhit për

Burimi: Glamour