DO I ADHURONI SAPO TI SHIHNI/ Kostumet më “IN” me ngjyrat pranverore që do ju bëjnë për vete (FOTOT) – AlpeGossip
DO I ADHURONI SAPO TI SHIHNI/ Kostumet më “IN” me ngjyrat pranverore që do ju bëjnë për vete (FOTOT)

DO I ADHURONI SAPO TI SHIHNI/ Kostumet më “IN” me ngjyrat pranverore që do ju bëjnë për vete (FOTOT)

Të vishemi mirë do të thotë të bëjmë kombinimet e duhura, si në ngjyra dhe në stil. Tani jemi zyrtarisht në pranverë dhe vajzat e ekranit shqiptar e kanë  gjetur zgjidhjen se çfarë duhet të veshin dhe si ti përshtatin ngjyrat me stinën.

Së fundmi në rrjetet sociale të tyret është vënë re një larmi ngjyrat pranverore të kostumeve klasike.

Me veshjen e tyre ato i kanë dhënë edhe më shumë ngjyra pranverës të cilat edhe ju do i adhuroni sapo ti shihni.

Nëse dhe ju po kërkoni një kostum me ngjyra pranverore Alpegossip.al ju sjell disa prej fotove të tyre dhe ju lë ju të vendosni nëse do e keni një të tillë në garderobën tuaj duke hequr dorë nga ngjyrat e errëta.