“DO TA MASAKROJ FARE”/ Pas moderimit Ana merr rolin e opinionistes, komenton takimin e Jasminës dhe Andit: Ti për mua nuk vlen… – AlpeGossip
“DO TA MASAKROJ FARE”/ Pas moderimit Ana merr rolin e opinionistes, komenton takimin e Jasminës dhe Andit: Ti për mua nuk vlen…

“DO TA MASAKROJ FARE”/ Pas moderimit Ana merr rolin e opinionistes, komenton takimin e Jasminës dhe Andit: Ti për mua nuk vlen…

Ana ka marrë pozicionin e opinionistes për të dhënë komentin e saj për takimin e Andit me Jasminën.

Ajo u shpreh se Andi është i njëjtë me të gjitha vajzat ndërsa në fillim e nisi duke thënë se do e masakronte fare duke nënkuptuar se do bëjë komente “të hidhura”.

Ana: Unë do ta masakroj fare. Më dukesh i njëjtë me të gjitha vajzat, mundohet të bëjë të gjitha vajzat për vete. Problem ii Andit është që mundohet të bëjë femrën shumë mirë. Është gjë pozitive, por për të gjitha nuk mund të jetë i njëjtë në gjendjen emocionale. Kam shumë emocione

Andi: S’ke faj. Kur përmendet emri im.

Ana: Pas takimit me mua, dole me Melisën dhe i the që ndjen për të me anë të poezisë. Më pas del me Antonelën që po ashtu i bën poezi, me Jasminën që e shohim që do të jesh i afruar.

Andi: Zonjusha opinioniste të ka mbetur hatri për poezi. S’je ti për poezi.

Ana: Për çfarë jam unë?

Andi: Ndoshta e merr vesh.

Ana: Vetëm për të parë sjelljet me vajzat e tjera, ti për mua nuk vlen. Erdhi këtu, shprehu pëlqim ndaj meje dhe tani del me vajzat e tjera.

Andi: Kjo bie në kundërshtim me veten. Njëherë thotë pres skena xhelozie, tani thotë nuk më duhen