DO TË DASHUROHENI/ Palltot dhe xhaketat më në trend të kësaj sezone – AlpeGossip
DO TË DASHUROHENI/ Palltot dhe xhaketat më në trend të kësaj sezone

DO TË DASHUROHENI/ Palltot dhe xhaketat më në trend të kësaj sezone

Nga mushamatë, palltot dhe xhaketat, një veshje e mirë është ajo që i jep ngjyra vjeshtës.

Xhaketa vendos tonin për të gjithë veshjen tuaj. Pra, nëse mendoni për një stil më të thjeshtë dhe praktit ose një moto-xhaketë lëkure, sigurohuni që xhaketa juaj e vjeshtës — ose edhe një pallto e lehtë dimri, për këto kohëra të ftohta në vendin tonë – të shpreh si duhet personalitetin tënd.