"DOJA TA SHIHJA TEK BËNTE TRESHE"/ I riu: Më pëlqen kur e dashura bën seks me një djalë tjetër - AlpeGossip
“DOJA TA SHIHJA TEK BËNTE TRESHE”/ I riu: Më pëlqen kur e dashura bën seks me një djalë tjetër

“DOJA TA SHIHJA TEK BËNTE TRESHE”/ I riu: Më pëlqen kur e dashura bën seks me një djalë tjetër

E dashura psikologe: U pajtova që të shikoj të dashurën time të ketë marrëdhënie seksuale me burra të tjerë, por ajo ka shkatërruar me marrëdhënien tonë.

Ne folëm rreth të bërit dashuri një natë dhe ajo e përshkroi fantazinë e saj seksuale.

Ajo më tha se pajtohet dhe do të më lejonte edhe mua ta bëja. Ajo tha se kishte dashur gjithmonë të kryente marrëdhënie seksuale me dy burra të tjerë, ndërsa partneri i saj ta shikonte.

Si budala unë u pajtova. Jam 29 vjeqar dhe ajo është 28 vjeqare dhe kemi tre vite që jemi bashkë.

Ne gjithmonë kemi pasur një jetë të mirë seksuale dhe mendova se ishte e mjaftueshme për të dy.

Sidoqoftë ne u pajtuam me disa rregulla, si përdorimi i kondomit dhe jo puthje apo përqesje më pas nga këta njerëz. Doja të jem i qartë që ishte thjeshtë një moment seksual pa asnjë ndjenjë të përfshirë.

Ajo i theu rregullat dhe në vend që të ketë t ëhuaj, solli dy shok të saj meshkuj. Derisa unë i shikoja, ata thyen rregullat që kishin premtuar. Ajo i puthi dhe refuzuan të përdorin prezervativë.

Pas pesë minutash nuk mund të qëndroja më dhe dola nga dhoma. E dëgjova duke thënë se ajo do të fliste me mua.

U largova nga banesa deri në ditën tjetër. E dashura ime u hidhërua.

Ajo më tha se unë ia shkatërrova natën, por e pranoj se ata meshkuj e trajtuan atë si një copë mishi.

Më bën të ndihem keq sa herë e mendoj këtë dhe unë po fle në divan që nga ajo kohë.

Tani ajo më ka thënë se ka ndërprerë marrjene pilulave në atë kohë, pasi shanset për të mbetur shtatzënë nga njëri prej tyre e bën edhe më emocionuese. Nuk e di nëse ajo po gënjen.

Unë nuk mund të flas me familjen time për këtë, por kam biseduar me një shoqe të besueshme.

Ajo më tha se duhet ta lë të dashuren time. Ndërsa e dashura ime thotë se ajo po përpiqet të na ndajë sepse ajo dëshiron të jetë më ma.

Ajo më thotë se nëse e lë atë, kurrë nuk do të gjej një të mirë sa ajo.

Psikologia përgjigjet: E dashura juaj duhet të marrë një kontroll urgjent seksual dhe kontroll të shtatzanisë. Pyes veten se qfarë qëndron pas kësaj fantazie të saj. Pyesni atë se qfarë e ka quar të tërhiqet nga sjellje e tillë seksuale e rrezikshme. Nëse e dini që nuk mund ta hidhni kurrë poshtë ato dhe nuk e ndjeni përsëri, ndarja është më e mira për ju të dy. Në këtë rast jepni vetës kohë për të kaluar ndarjen para se të lidheni me dikë tjetër.