KENI SHALL MËNDAFSHI TË HARRUAR DIKU? Ja disa mënyra si mund ta përdorni atë (FOTO) – AlpeGossip
KENI SHALL MËNDAFSHI TË HARRUAR DIKU? Ja disa mënyra si mund ta përdorni atë (FOTO)

KENI SHALL MËNDAFSHI TË HARRUAR DIKU? Ja disa mënyra si mund ta përdorni atë (FOTO)

Të gjithë kemi një ose më shumë shalle mëndafshi në dollapin tuaj ose të varur prapa derës. Me siguri nuk I keni vën asnjëherë dhe arsyet janë të shumta: Ngjyra nuk kombinohej me veshjen, është akoma nxehtë për ta vendosur në qafë, apo thjesht nuk dini si ta stiloni. Ndoshta këto ide mund t’ju frymëzojnë:
1.Hiqeni varësen tuaj të preferuar për sot dhe lidheni shallin rreth qafës. Mund ta lidhni dhe gonxhe por me mirë do të ishte një fjondo e lezecme dhe që do të kompletojë veshjen tuaj.
2.Lidheni rreth shpatullës: Nqs keni një kanatjere ose bluzë e cila është tepër minimaliste atëhere me një paramandë mund të kapni shallin tuaj në njërën nga mëngët.


3.Jeni nga ata persona që shpesh herë I harroni syzet tuaja në lokalë apo kudo?! Kemi një zgjidhje për ju. Shallin e mëndafshit përdorin si lidhëse për syzet duke e mbajtur në qafë:
4.Nqs keni humbur rripin e pardesysë apo ju ka ngelur më ndonjë kuti nga veshjet e dimrit atëhere merreni shallin prapa derës dhe lidheni në belin tuaj. Do dukeni shumë herë me e veçantë.
5.Një mënyrë tjetër dhe ndoshta e keni parë sepse përdoret shumë, është ajo e lidhjes së shallit në rripin e cantës. Çdo ngjyrë do të shkoje me një çantë të thjeshtë njëngjyrëshe.