DOLI NË VIDEOKLIPIN E KËNGËTARES SË NJOHUR/ Anita Haradinaj nuk njihet në imazhet e 19 viteve më parë (VIDEO) – AlpeGossip
DOLI NË VIDEOKLIPIN E KËNGËTARES SË NJOHUR/ Anita Haradinaj nuk njihet në imazhet e 19 viteve më parë (VIDEO)

DOLI NË VIDEOKLIPIN E KËNGËTARES SË NJOHUR/ Anita Haradinaj nuk njihet në imazhet e 19 viteve më parë (VIDEO)

Anita Haradinaj, bashkëshortja e Kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj është mjaft e komentuar për look-un e saj tërheqës dhe stilin trendy që e karakterizon.

Mirëpo, si ka qenë ajo para shumë vitesh? Në vitin 2000 për shembull!

“Prive.al”, ditën e sotme ka risjellë një këngë të këngëtares së talentuar Aida Baraku në videoklipin e së cilës shfaqet edhe Anita si spikere lajmesh.

Kënga quhet “Titanik” dhe është realizuar rreth vitit 2000. Vlen për t’u theksuar se bashkëshortja e Kryeministrit të Kosovës mezi njihet në imazhet e 19 viteve më parë.
Rikujtojmë se Anita gjatë asaj periudhe punonte në “KTV” dhe jo në “Radiotelevizionin e Kosovës.”