DONI TË DUKENI ELEGANTE? Këto lloje fustanesh ju fshehin defektet që mund të keni (FOTO) - AlpeGossip
DONI TË DUKENI ELEGANTE? Këto lloje fustanesh ju fshehin defektet që mund të keni (FOTO)

DONI TË DUKENI ELEGANTE? Këto lloje fustanesh ju fshehin defektet që mund të keni (FOTO)

Gjithmonë dëshroni të visheni bukur dhe të nxirrni në pah anën tuaj më të mirë. Veshja e përshtatur me linjat tuaja trupore do ndihmojë të keni një pamje sa më të hijshme.

Zgjidhni këto pesë modele fustanesh që ju ndifmojnë të mbuloni defektet tuaja.

1.  Fustani korse

Këto fustane kanë një korse në pjesën e belit duke ju modifikuar këtë zonë nëse nuk është në formën e duhur. Ky lloj është ndër të preferurit edhe për gratë e famshme dhe super elegante.

2.  Fustani xhaketë

Falë prerjes së tij të drejtë  ky fustan ju ndihmon të fshihni disa defekte.

3.  Veshje me rrudha

Veshjet pas trupit nuk ju ndihmojë të dukeni fort mirë. Nëse dëshironi të fshihni diçka nga trupi juaj zgjidhni një fustan që ka pak rrudha.

4.Fustani i mbështjellë

Ky lloj fustani i cili është i pa qepur dhe ju ndihmon ta  lidhni vetë është cilësuar si më praktiku.

5.Fustan sirenë

Ky model tregon në pah pjesët tuaja të kolme dhe këshillohet për gratë që nuk kanë shumë bark.