DONI TË HIQNI DORË NGA DUHANI ? Ja ilaçi për lënien e tij – AlpeGossip
DONI TË HIQNI DORË NGA DUHANI ? Ja ilaçi për lënien e tij

DONI TË HIQNI DORË NGA DUHANI ? Ja ilaçi për lënien e tij

Shkencëtarët zbulojnë ilaçin për lënien e duhanit, bëhet e ditur sipas disa studimeve që janë të zhvilluara së fundmi.

Shkencëtarët zbulojnë ilaçin për lënien e duhanit, bëhet e ditur sipas disa studimeve që janë të zhvilluara së fundmi.

Ky ilaç për lënien e duhanit, sipas shkencëtarëve është i bazuar në një proteinë që gjendet në tokë, pasi kjo mund të ndihmojë duhanpirësit ta lënë duhanin lehtësisht.

Nga testet e zhvilluara tek minjtë kanë treguar se medikamenti në fjalë, ka veti për të shpërberë nikotinën në trupat e tyre para se të arrinte trurin.

Zbulimi i këtij ilaçi e ka bërë më të lehtë përballjen me nikotinën për ta dhe ka ulur shenjat e problemeve siç janë sjelljet irrituese.

Sipas shkencëtarëve nga Instituti për Hulumtime Scripps, të cilët edhe e kanë krijuar këtë ilaç, po planifikojnë ta testojnë tek njerëzit.