“DUHET QË KJO TË NDODHI…”/ Iliri me Monikën flasin rreth nominimeve – AlpeGossip
“DUHET QË KJO TË NDODHI…”/ Iliri me Monikën flasin rreth nominimeve

“DUHET QË KJO TË NDODHI…”/ Iliri me Monikën flasin rreth nominimeve

Në spektaklin e djeshëm Iliri me Monikën u zgjodhën të nominuarit e rradhës.

Mëngjesi i sotëm i ka gjetur banorët duke folur rreth nominimeve dhe se si ato do ndikojnë në qëndrimin e tyre në shtëpi.

“Kur je në fokus,je drejtëpërdrejt me publikun për cdo penalizim ose dënim që ti ke bërë”,-thot Iliri.

Monika nga ana tjetër i thot:Duhet që kjo të ndodhi me e pa veten në realacion me të tjerët.