“SHUMË URIME…”/ Banorët festojnë 1-mujorin brenda shtëpisë së “BBV” – AlpeGossip
“SHUMË URIME…”/ Banorët festojnë 1-mujorin brenda shtëpisë së “BBV”

“SHUMË URIME…”/ Banorët festojnë 1-mujorin brenda shtëpisë së “BBV”

Qëndrimi i tyre në shtëpi ka sjellë shume debatet,konflikte,keqkuptime.

Por duket se gjatë mbrëmjes së djeshme ata janë kënaqur në prezencën e njeri-tjetrit duke kënduar këngën “Shumë urime”  dhe treguar histori të ndryshme për 1 mujorin që ata kanë brenda në këtë shtëpi.

Batutat dhe energjia pozitive nuk mungon aspak dhe shihet që raportet e banorëve po bëhën më të mira.