“DUHET TA QETËSOJMË”/ Arjola dhe Monika diskutojnë pas debatit Ilir-Donald – AlpeGossip
“DUHET TA QETËSOJMË”/ Arjola dhe Monika diskutojnë pas debatit Ilir-Donald

“DUHET TA QETËSOJMË”/ Arjola dhe Monika diskutojnë pas debatit Ilir-Donald

Mbrëmja e djeshme riktheu konfliktin mes Donaldit dhe Ilirit.

Dyshja debatoi gjatë egzekutimit të provës javore teksa të dy ironizuan dhe ofenduan njëri-tjetrin.

Pas këtij debati, Arjola dhe Monika kanë diskutuar për strategjinë e duhur për të qetësuar gjëndjen e agravuar në shtëpi.

“Duhet të qetësojmë Ilirin”,- tha Monika

“Kam tentuar disa herë të qetësoj situatat në shtëpi dhe jam shumë e lodhur”,- u përgjigj Arjola