DUHET TË BËNI KUJDES/ Këto 5 gabime po ju dëmtojnë fytyrën – AlpeGossip
DUHET TË BËNI KUJDES/ Këto 5 gabime po ju dëmtojnë fytyrën

DUHET TË BËNI KUJDES/ Këto 5 gabime po ju dëmtojnë fytyrën

Janë 5 gabime që NUK DUHEN bërë asnjëherë për të patur lëkurë të freskët dhe të shëndetshme:

1- Nuk duhet të përdorni produkte që nuk janë për tipin e lëkurës suaj!

Përdorni produktet që i përshtaten tipit të lëkurës tuaj jo dicka që ka rezultuar e suksesshme tek dikush tjetër.

2- Nuk duhet të përdorni produkte me filtra mbrojtës vetëm në verë!

Përdorni kremra me veti mbrojtëse gjatë gjithë vitit.

3- Nuk duhet të bëni skrab më shumë sesa duhet!

Një herë në javë për lëkurë normale dhe të thatë, dy herë në javë për lëkurë të yndyrshme.

4- Nuk duhet të flini pa pastruar fytyrën nga makeup!

Është bazike për një lëkurë të shëndetshme.

5- Nuk duhet të lini pa pasturar penelin!

Përdorni solucion antibacterial për pastrimin e tyre pasi thithin shumë pluhura.