“DUHET TË GJESH GJUHËN ME BANORËT”/ Opinionistja i jep këshilla, por ja si i kthehet Fifi – AlpeGossip
“DUHET TË GJESH GJUHËN ME BANORËT”/ Opinionistja i jep këshilla, por ja si i kthehet Fifi

“DUHET TË GJESH GJUHËN ME BANORËT”/ Opinionistja i jep këshilla, por ja si i kthehet Fifi

Bashkëjetesa e VIP-ave të Big Brother për rregullat brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri nuk ka qenë aq e thjeshtë.

Për këtë, Fifi pati një debat dhe me opinionisten Balina Bodinaku duke thënë se duhet të gjejë gjuhën e përbashkët me banorët.

Balina: Nuk ka ndonjë surprizë. Janë njerëz të ndryshëm. Mund të kishte tensione më shumë. Fifi ka pretendimet e veta që t’i komunikojë më e pranueshme në atë ambient. Të gjithë duhet të gjejnë kompromis sepse nuk mundet t’ia imponoj askujt.

Fifi: Nuk dua t’ia imponoj askujt thjesht nuk duhet ta thyej qafën kur shkoj në banjë.

Balina: Duhet të gjesh gjuhën me banorët.

Fifi: Nuk mund të bind askënd të bëj çfarë dua me të tjerët.