DEMI LOVATO NË LIDHJE TË RE? Fotografohet në publik duke u puthur me… – AlpeGossip
DEMI LOVATO NË LIDHJE TË RE? Fotografohet në publik duke u puthur me…

DEMI LOVATO NË LIDHJE TË RE? Fotografohet në publik duke u puthur me…

Së fundmi Demi Loavto është fotografuar shpesh në shoqërinë e një djali të quajtur Henri Levy. Për më tepër ata kanë shkëmbyer puthje në publik mes njëri-tjetrit dhe sigurisht që të gjithë mendojnë se janë të lidhur bashkë.

Kjo është e vërtetë, por në të vërtetë edhe Demi ka mbetur e surprizuar nga hapat e shpejtë që ata të dy kanë hedhur. “Demi dhe Henri nuk dëshironin të përfshiheshin në një lidhje romantike. Kur filluan të dilnin bashkë, Demi mendonte se ata do të ishin thjesht shok”, – ka thënë një burim ekskluzivisht për ‘Hollywood Life’.

Henri ka pasur të njëjtat probleme si këngëtarja me varësinë ndaj drogës dhe kjo ka bërë që ata të afrohen më shumë me njëri-tjetrin.