U PENDUA QË U BË E FAMSHME/ Morena Taraku zbulon profesionin që do ndiqte po të kthente kohën pas dhe u habitëm kur e dëgjuam – AlpeGossip
U PENDUA QË U BË E FAMSHME/ Morena Taraku zbulon profesionin që do ndiqte po të kthente kohën pas dhe u habitëm kur e dëgjuam

U PENDUA QË U BË E FAMSHME/ Morena Taraku zbulon profesionin që do ndiqte po të kthente kohën pas dhe u habitëm kur e dëgjuam

Morena Taraku para pak ditësh tregoi që nëse do kthente kohën pas, do dëshironte që të mos bëhej e famshme.

“S’do bëhesha kurrë person publik, sepse njerëzit flasin shumë e kurrë nuk mund të dinë të vërtetën”, është shprehur këngëtarja e njohur.

Pikërisht për këtë ajo ka folur në një intervistë për “Story.al”. Morena shtoi se fama nuk ka ndikuar aspak në karakerin e saj dhe është po e njëjta.

Këngëtarja e njohur gjatë intervistës ka treguar ndër të tjera se çfarë profesioni do donte të ndiqte nëse nuk do ndiqte rrugën e artit.

Ajo është shpehur se dëshironte të studionte për farmaci apo ndonjë degë tjetër të mjekësisë.

“Mua më pëlqen shumë farmacia. Gjithçka në lidhje me mjekësinë më pëlqen. Në zemrën time unë kam shumë humanitet dhe ndihem mirë kur ndihmoj dikë, pa marrë parasysh çka”, tha Morena.

Gjithashtu Taraku rrëfeu se po jeton në Stamboll aktualisht dhe po përgatit disa këngë në gjuhën turke.

Ndërsa disa ditë më parë, Morena pohoi që është në një lidhje dhe madje shumë e lumtur.