DUHET TI PËRDORNI ÇDO DITË/ Këto janë 10 ngjyrat NUDO më IN të “make up” (FOTO) – AlpeGossip
DUHET TI PËRDORNI ÇDO DITË/ Këto janë 10 ngjyrat NUDO më IN të “make up” (FOTO)

DUHET TI PËRDORNI ÇDO DITË/ Këto janë 10 ngjyrat NUDO më IN të “make up” (FOTO)

Ngjyrat nudo të make up janë trendi që çdo femër adhuron dhe përshtaten me çdo veshje. Së fundmi duket se ato janë bërë akoma më të rëndësishme dhe kosiderohen si ngjyrat që nuk mund të dalin kurrë nga moda.

“Make-up  Nude” janë nuanca të gjithanshëm dhe mund të përdoren ditë e natë. E besojeni apo jo, pothuajse çdo pamje kozmetike fillon me një hije neutrale, qoftë ngjyra bazë që përdoret për të intensifikuar çdo hije të lehtë që ju përdorni.