Largimi i befasishëm me një telefonatë nga Top Channel, flet për herë te parë moderatorja e njohur! - AlpeGossip
Largimi i befasishëm me një telefonatë nga Top Channel, flet për herë te parë moderatorja e njohur!

Largimi i befasishëm me një telefonatë nga Top Channel, flet për herë te parë moderatorja e njohur!

Bashkë me 3 të rinj, Arditin, Liesën dhe Mishelin, Kiara Tito prezantoi për më shumë se 3 muaj programin për të rinj, Select në Top Channel.

Por, papritmas ky program u zëvendësua menjëherë me Pop Culture duke lënë shkas për mediat të aludojnë për largimin e tyre.

Kishte nga ato media që shkruanin se largimi i katërve u bë me anë të telefonit, por këtyre spekulimeve iu është përgjigjur Kiara në emisionin Thumb të Aulonës dhe Fatmës.

“Jo, nuk është e vërtetë farë!”, – u shpreh Kiara. “Nuk ka se si të ndodhë diçka e tillë. Ne nuk na hoqën Ne kishim një kontratë, e cila mbaroi. Mbaroi kontrata dhe mbaroi e Selecti”.