DUHET T’JU KUSHTONI RËNDËSI/ 4 trendet e bukurisë që duhet t’i keni në vëmendje këtë sezon – AlpeGossip
DUHET T’JU KUSHTONI RËNDËSI/ 4 trendet e bukurisë që duhet t’i keni në vëmendje këtë sezon

DUHET T’JU KUSHTONI RËNDËSI/ 4 trendet e bukurisë që duhet t’i keni në vëmendje këtë sezon

Ditë më të ngrohta, mbrëmje më të gjata, pranvera është këtu për të na rikujtuar se sjell një ndjenjë shëndetësore tek të gjithë njerëzit!

Kur vjen puna tek tendenca e bukurisë ka qasje të reja që qarkullojnë për më shumë protagonizëm të gocave. Grim blu për sytë, buzë flakë të kuqe në fokus dhe një make up latte për të shkëlqyer në çdo rast që duhet të jeni të pranishme. Ja 4 tendencë dominuese të bukurisë së gjithë pranverës.

#1 Buzë flakë të kuqe

4 trendet e bukurisë që duhet t'i keni në pamje

FOTO: @NINAPARK

#2 Sytë në fokus

4 trendet e bukurisë që duhet t'i keni në pamje

FOTO: @BABSKYMAKEUP

#3 Tonet blu retro

4 trendet e bukurisë që duhet t'i keni në pamje

FOTO: @ANAASMOOD

#4 Make up-i latte

4 trendet e bukurisë që duhet t'i keni në pamje

FOTO: @LORIHARVEY