KËTË PRANVERË VËMENDJA ËSHTË TEK FUNDET/ Mbi 10 modele direkt nga pasarelat që do i adhuroni – AlpeGossip
KËTË PRANVERË VËMENDJA ËSHTË TEK FUNDET/ Mbi 10 modele direkt nga pasarelat që do i adhuroni

KËTË PRANVERË VËMENDJA ËSHTË TEK FUNDET/ Mbi 10 modele direkt nga pasarelat që do i adhuroni

Kryefjala e sezonit janë fundet e gjata! Kjo është formula tipike si të kaloni me stilin e të gjithë gamën e saj për t’u dukur yll këtë pranverë. Fundet e gjata, me prerje të drejtë, por me “lojën e preferuar” të hollësishme, ngjyrave dhe motiveve. Frymëzohuni këtu për financat direkt nga pasarela që do të kompletojnë veshjen tuaj pranverore!

#1 Plot me lule

Vëmendjen këtë pranverë e kanë fundet! 10+ modele

FOTO: GETTY IMAGES

#2 Ndjesi tejdukshmërie

Vëmendjen këtë pranverë e kanë fundet! 10+ modele

FOTO: GETTY IMAGES

#3 Funde që shkëlqejnë

Vëmendjen këtë pranverë e kanë fundet! 10+ modele

FOTO: GETTY IMAGES

#4 Gati për të prekur tokën

Vëmendjen këtë pranverë e kanë fundet! 10+ modele

FOTO: GETTY IMAGES

#5 Frymëzim nga vitet 90′

Vëmendjen këtë pranverë e kanë fundet! 10+ modele