Çuna kini VËMENDJEN! Këto shenja tregojnë se po përdoreni nga e dashura – AlpeGossip
Çuna kini VËMENDJEN! Këto shenja tregojnë se po përdoreni nga e dashura

Çuna kini VËMENDJEN! Këto shenja tregojnë se po përdoreni nga e dashura

Ndodh që mund të keni dyshimet tuaja në lidhje, herë të arsyeshme dhe herë jo. Por nëse vini re shenja që ju bëjnë të dyshoni se po përdoreni nga e dashura juaj është koha që të kuptoni më shumë. Nëse gjërat e mëposhtme janë realitet i lidhjes suaj, duhet të keni kujdes, sepse gjërat mund të jenë ndryshe! Meritoni më shumë se një njeri që ju përdor!

1. Jeni ju ai që paguani sa herë që dilni bashkë.

2. Ajo është e disponueshme vetëm kur i duhet diçka nga ju.

3. Është plotësisht e varur nga të ardhurat tuaja financiare.

4. Ju bën shantazh emocional dhe dramatik mes lotësh.

 

5. Nuk i merr në konsideratë ndjenjat e tua.

6. Nuk ju shfaq në publik si të dashurin e saj.

7. Nuk ju bën pjesë të planit të ditës.

Burimi: Cosmopolitan