Mesazhi i fortë i Eni Çobanit: Tregoji gjithsecilit vendin, mos u bëj një femër… (FOTO) – AlpeGossip
Mesazhi i fortë i Eni Çobanit: Tregoji gjithsecilit vendin, mos u bëj një femër… (FOTO)

Mesazhi i fortë i Eni Çobanit: Tregoji gjithsecilit vendin, mos u bëj një femër… (FOTO)

“Femrat jane te forta dine te kalojne shume veshtiresi prandaj asnjehere mos ulni koken, mos lejoni tu perdorin, qendroni me koken lart dhe tregoni gjithsecilit vendin ku e ka.Mos u bëj një femër që ka nevojë për të pasur pranë një mashkull. Bëhu një femër, për të cilën një mashkull ka nevojë ta ketë pranë”, ky ka qenë mesazhi që Eni Çobani ka dashur t’u përcjellë ndjekësve të saj.

Këtë postim ajo e ka bërë në Instagram, teksa bashkangjitur ka publikuar edhe një foto të sajën.