“Duke pirë konjak ose duke iu lutur Noizyt për ndonjë klip”/ Këto e të tjera si këto do bënte Ermali po të jetonte në Shqipëri – AlpeGossip
“Duke pirë konjak ose duke iu lutur Noizyt për ndonjë klip”/ Këto e të tjera si këto do bënte Ermali po të jetonte në Shqipëri

“Duke pirë konjak ose duke iu lutur Noizyt për ndonjë klip”/ Këto e të tjera si këto do bënte Ermali po të jetonte në Shqipëri

Pipi i Piter Panit i tha disa fjalë Ermal Metës në minutazhin e saj.

“Ne Shqiptarët vdesim të themi që të kishim lindur dikur tjetër, ama kur jemi jashtë ose në raste të veçanta themi: O sa mirë me qenë shqiptarë, o hej o hej. Po ti mirë që ike andej se po të ishe këtu do të ishe duke pirë konjak tek TOB, ose od ti luteshe Noizyt të të merrte në ndonjë videoklip” dhe sidomos fjalia e fundit shkaktoi shumë të qeshura në sallë e tek Ermali gjithashtu.