Nëse përdorni shpesh antibiotikë duhet të ndaloni menjëherë – AlpeGossip
Nëse përdorni shpesh antibiotikë duhet të ndaloni menjëherë

Nëse përdorni shpesh antibiotikë duhet të ndaloni menjëherë

Ka shumë njerëz që zgjedhin të përdorin një ilaç për dhimbjen e kokës, apo për gjëra të ngjashme. Studiuesit së fundmi kanë zbuluar se efektet anësore të produkteve faramceutike janë të mëdha. Është më mirë të përdorni produkte organike dhe që gjenden lehtë në shtëpi sesa të konsumoni antibiotikë. Gripi dhe të tilla probleme që konsiderohen kalimtare duhet të mjekohen ndryshe. Antibiotikët krijojnë varësi dhe kanë efekte anësore si myku.