“E DASHUROJ IDENË E TË PASURIT…”/ Ja çfarë e pengon Fjoralbën të bëhet nënë – AlpeGossip
“E DASHUROJ IDENË E TË PASURIT…”/ Ja çfarë e pengon Fjoralbën të bëhet nënë

“E DASHUROJ IDENË E TË PASURIT…”/ Ja çfarë e pengon Fjoralbën të bëhet nënë

Fjoralba Ponari ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit në rrjete sociale, ku një prej tyre e ka pyetur rreth planeve për fëmijë.

'E dashuroj idenë e të pasurit fëmijë, por...', ja

Moderatorja ka treguar se e dashuron idenë e të pasurit një fëmijë, por angazhimet dhe shëndeti i saj mendor i thonë “jo”.

'E dashuroj idenë e të pasurit fëmijë, por...', ja

“E dashuroj idenë e të pasurit një fëmijë për 5 sekonda, por pastaj ftillohem sepse angazhimet, synimet dhe shëndeti im mendor thonë jo!, ka shkruar Fjoralba.

'E dashuroj idenë e të pasurit fëmijë, por...', ja

'E dashuroj idenë e të pasurit fëmijë, por...', ja

'E dashuroj idenë e të pasurit fëmijë, por...', ja