9 sekrete që djemtë nuk do t’ua thonë kurrë gjatë seksit! – AlpeGossip
9 sekrete që djemtë nuk do t’ua thonë kurrë gjatë seksit!

9 sekrete që djemtë nuk do t’ua thonë kurrë gjatë seksit!

Të gjithë mendojmë se gjatë aktit seksual mund të shohim e mund të kuptojmë çdogjë që po ndodh rreth e rrotull, por mund të ketë raste që jemi aq të “përhumbur” sa thjesht humbasim në rrjedhën e kënaqësisë dhe aktit.

Doni të dini çfarë mendojnë djemtë gjatë pozicionit “doggy style”?

Sigurisht që po, sepse janë plot 9 “sekrete” që djemtë nuk do të guxonin t’ua thonin në sy! Por për këtë ju vijmë në ndihmë ne.

Më poshtë do të gjeni 9 “sekrete” gjatë aktit seksual që djemtë nuk do ua thonë kurrë!

E para dhe ajo më e sikletshmja… po, ju shohim vrimën anale gjatë gjithë kohës!

Gjatë aktit po shohim gjithçka, që nga tapeti e deri te ngjyra e abazhurit!

Është mjaft i bajatshëm, prandaj mos na e vini ri nëse ulet shpejtësia në vend që të rritet.

“Vdesim” për këtë pozicion nëse jemi ne ata që kemi kontroll të plotë.

Falë Zotit shanset që t’ju pikojmë djersën janë të pakta.

Mund të mendojmë edhe mënyra se si ta “pastrojmë” të gjithën sa më shpejt të jetë e mundur.

“Pra, mund të provoj seksin anal apo më mirë jo?”

Ok, shohim edhe të pasmet e juaja teksa tunden.

Ra ky pozicion dhe nuk mund të shihni fytyrat tona! Më mirë jo!