LEDJANËN APO ANTONELËN? Ja kë do zgjidhte Mevlani po të kthehej pas në kohë – AlpeGossip
LEDJANËN APO ANTONELËN? Ja kë do zgjidhte Mevlani po të kthehej pas në kohë

LEDJANËN APO ANTONELËN? Ja kë do zgjidhte Mevlani po të kthehej pas në kohë

Mevlani ishte i ftuar në “Top Arena” së fundmi, ku u vendos përballë Antonelës, e cila i lexoi pyetjet e publikut dhe i tha se nuk i ikën mendja e zemra nga ai.

“Nëse do të ktheheshe pas në kohë, do të zgjidhje Ledianën apo Antonelën?”, ishte një nga pyetjet e publikut.

Mevlani: Ledianën

Antonela: Sepse do të qëndrosh me të njëjtat fjalë

Mevlani: Nuk e ndërroj…

Antonela: Mos bëj sikur je duke vuajtur për të, se nuk të beson më askush

Mevlani: S’ka lidhje!

Antonela: Ku e mendon jetën tënde tani? Në Milano apo në Milano?

Mevlani: Në Kavajë besoj. Ose në Rrëshen…

Por, edhe pse në karrigen e të intervistuarit, edhe Mevlani kishte një pyetje për moderatoren: Të merr malli ndonjëherë për mua, meqë ra fjala?

Antonela: Më merr!

Mevlani: Mos qesh, se nuk e marr seriozisht

Antonela: Më merr shumë…