Nëse femra që keni në krah ka këto cilësi, mos e lini t’iu ikë nga duart. Një herë në jetë vjen ky shans! – AlpeGossip
Nëse femra që keni në krah ka këto cilësi, mos e lini t’iu ikë nga duart. Një herë në jetë vjen ky shans!

Nëse femra që keni në krah ka këto cilësi, mos e lini t’iu ikë nga duart. Një herë në jetë vjen ky shans!

Së fundmi shkencëtarët kanë dalë në disa rezultate të cilat na tregojnë saktësisht imazhin e një femre e cila është tipike për “shpi”.

Sipas tyre nëse bashkëshortja apo e dashura ka këto karakteristika, mos hiqni dorë prej saj dhe kur gjërat duken të vështira.

Ajo është më e zgjuar se ju

Çdo mashkull do të dëshironte që partnerja e tij të ishte e zgjuar, po aq sa ju, ose ndoshta edhe më shumë. Në këtë mënyrë, ajo do t’ju sfidojë gjithmonë për mirë. Sipas një studimi të kryer nga universiteti i Aberdeen, një femër e zgjuar mund t’ju ndihmoj të mos vuani nga çrregullimet mendore.

Është e ndershme

Ndershmëria është shumë e rëndësishme, sidomos në një raport personal dhe intim. Kur gjërat fshihen, kjo do të thotë shumë pasiguri. Prandaj është shumë e rëndësishme që partnerja të jetë e ndershme me ju.

Është super pozitive

Fuqia e pozitivitetit është më e madhe sesa mund ta mendoni. Mund të ndryshojë mënyrën sesi ju shihni çdo situatë. Dhe kush është mënyra më e mirë për të qenë pozitivë sesa kur keni një person të tillë afër?

Është e sjellshme

Mirësjellja dhe xhentilesa janë po ashtu mjaft të rëndësishme. Të thuash faleminderit dhe të kesh një zemër të mirë do të thotë shumë.