Ezkistojnë 3 lloje pornosh dhe vetëm një është e shëndetshme: Këtu mund të zbuloni nëse po dëmtoheni ose jo veten! – AlpeGossip
Ezkistojnë 3 lloje pornosh dhe vetëm një është e shëndetshme: Këtu mund të zbuloni nëse po dëmtoheni ose jo veten!

Ezkistojnë 3 lloje pornosh dhe vetëm një është e shëndetshme: Këtu mund të zbuloni nëse po dëmtoheni ose jo veten!

Tashmë është kthyer në një rutinë që të rinjtë dhe jo vetëm të shohin të paktën një herë në ditë apo javë një film pornografik apo sekuenca filmimesh erotike.

Shpesh herë psikologët dhe sociolgët janë shprehur se të shikuarit e një sekuence pornografike është dëmshme dhe aspak e shëndetshme, qoftë për individin, qoftë për marrëdhënien e tij me shoqërinë.

Ama, një studim i publikuar në revistën prestigjoze TIME se në industri ekzistojnë 3 lloje pornografish, nga të cilat vetëm 1 është e shëndetshme për njeriu.

Lloji i parë është ai më i shëndetshëm e këtu bëjnë pjesë ata filmime që përdoren për të frymëzuar partnerët që të eksperimentojnë në shtrat.

Personat në të grup shohin mesatarisht 24 minuta porno në një javë dhe me kaq mundohen të përmirësojnë aftësitë në akt.

Në grupin e dytë bëjnë pjesë filmimet që përdoren vetëm për të marrë kënaqësi të momentit. Personat në këtë kategori shohin rreth 110 minuta porno në javë.

Ndërkohë, grupi i fundit është ai grup që shpenzon vetëm 17 minuta në javë duke parë materiale pornografike në javë. Por këta persona e kanë kthyer në zakon të parit të një gjëje të tillë dhe nuk marrin kënaqësi mjaftueshëm. E kryejnë këtë veprim VETËM se duhet bërë dhe jo se e ndjejnë diçka të tillë.

Pra, ju në cilin grup jeni? /