E DINIT? Ky detaj gjatë seksit tregon nëse tradhton ose jo partneri juaj – AlpeGossip
E DINIT? Ky detaj gjatë seksit tregon nëse tradhton ose jo partneri juaj

E DINIT? Ky detaj gjatë seksit tregon nëse tradhton ose jo partneri juaj

Një sondazh i kryer me 1,000 burra dhe gra ka treguar rezultate interesante për të eksploruar forcën e të shprehurit gjatë seksit dhe zbuloi se si të kuptoni nëse partnerët tradhtojnë.

Ndërkohë, 62 për qind e grave dhe 72 për qind e meshkujve zbuluan se ata ishin më të zhurmshëm “në shtretërit e dikujt tjetër”, ose kur tradhtojnë partnerët e tyre, thotë Index, transmeton lajmi.net.

Gjithashtu, 88 për qind e zhigolove thanë se ishin më të zhurmshëm se partnerët e tyre gjatë seksit, dhe 71 për qind thanë se ishin edhe më të ngazëllyer nga fakti se partneri i tyre ishte i zhurmshëm.

Hulumtimi tregon se vëllimi i zërit mund të ndikojë në cilësinë, kënaqësinë e ndërsjellë dhe vetëbesimin e partnerëve.

Duket se ata që duan aventurat e dashurisë dhe janë më të lirë në seks, lëshojnë më shumë zëra gjatë aktit