“E KAM PËRJETUAR KEQ…”/ Beatriks rrëfen për ndarjen e prindërve – AlpeGossip
“E KAM PËRJETUAR KEQ…”/ Beatriks rrëfen për ndarjen e prindërve

“E KAM PËRJETUAR KEQ…”/ Beatriks rrëfen për ndarjen e prindërve

Në një bisedë me Granitin Beatrix tregon për jetën e saj dhe divorcin e prindërve.

“Babi im ka qenë shumë “cool”,por ka ndikuar shumë familja e vet.Na ka rënë pesë vjet që të jetojmë në Gjermani,nga klasa e parë deri në të pestën,pastaj dhe jeta për mamit ka qenë më ndryshe,donte që unë e vllai të shkolloheshim.Bazën më të rëndësishmë,edukatën, e kam marrë në ate vend.Kam qenë në klasë të pestë kur mami dhe babi janë ndarë.Pasatajshkuan në Prishtinë dhe qëndruam tre vjet.Kam krijuar raporte shumë të mira me njerëzit atje ku dhe sot e mbaj shoqërinë me disa prej tyre.Mami me babin kanë pasur marrëdhënie të mirë.Unë e kam përjetuar pak keq,por nuk e kam dhënë veten”,-shprehet Beatrix.

Graniti nga ana tjetër e ka kaluar vetë këtë vështirësi në jetë dhe e kupton shumë mirë atë.