“FJALA MIK KËTU BRENDA NUK HA BUKË”/ Igli: Nuk kam pretendime t’a kem… – AlpeGossip
“FJALA MIK KËTU BRENDA NUK HA BUKË”/ Igli: Nuk kam pretendime t’a kem…

“FJALA MIK KËTU BRENDA NUK HA BUKË”/ Igli: Nuk kam pretendime t’a kem…

Mëngjesin e sotëm Igli bashk me disa banorë të tjetë diskutojnë në lidhjë me qëndrimin e tyre në shtëpi dhe se si secili mund të jetë duke e “luajtur” lojën e tij.

Igli Zarka,konkurenti më i ri në shtëpinë e “Big Brother” është ai që gjithashtu është shprehur dhe në klipin e tij të hyrjes ku këtu nuk mund të krijohen miqësi po aleanca.

Në një bisedë me Ariolën ai shprehet se fjala mik në këtë shtëpi nuk ha bukë,por fjala respekt po.

“Realisht nuk ke nevojë të jesh njeri i fortë,nuk ka nevojë të shtypesh tjetrin,ka shum mënyra pershtatje.S’mjaftojnë 100 mijë euro që të bëhem i ulet,unë them për veten,kur shkoj në shtëpi un haj peshk.Nuk kam pretendime t’a kem tavanin prej flori. Jemi në një sistem që të gjitha mund t’i arrish,jeta është aq e gjatë sa mua më del koha të bëj cdo gjë që mund të bej pa fituar ktu”,-thot ai.

Pastaj Ariola shton: Unë kam bërë projekte nga dashuria e madhe që kam për aktrimin,mund të rri 48 orë pa gjumë,sakrifikohem pasi e dua si gjë.Kam thënë sinqerisht që nuk e dija që do bëhesha kjo,kam punuar pa asnjë lek,kam marr 400 euro per t’u futur brenda,kam qenë e dëshpëruar për t’a nisur diku. Unë do të punoj për emrin tim që emri të kthehet dhe të punoj për mua.E di ku qëndroj në treg.