E LUMTUR QË KA DY FËMIJË/ Moderatorja shqiptare po mendon të birësojë të tretin... (FOTO) - AlpeGossip
E LUMTUR QË KA DY FËMIJË/ Moderatorja shqiptare po mendon të birësojë të tretin… (FOTO)

E LUMTUR QË KA DY FËMIJË/ Moderatorja shqiptare po mendon të birësojë të tretin… (FOTO)

Ajo është treguar gjithnjë e rezervuar për jetën private dhe familjen, por të gjithë e kanë parë dashurinë e madhe që Alketa Vejsiu tregon ndaj dy fëmijëve të quajtur Lionel dhe Nicol.

“Mbase e bëj, mbase e birësoj”.