E PABESUESHME/ Ja ç’është pompa e penisit dhe pse është kaq e famshme – AlpeGossip
E PABESUESHME/ Ja ç’është pompa e penisit dhe pse është kaq e famshme

E PABESUESHME/ Ja ç’është pompa e penisit dhe pse është kaq e famshme

Hymë drejt e në temë. Ç’është pompa e penisit?

Po flasim për pompën më popullore të momentit, që do të ndihmojë partnerin tuaj të ketë super vetëbesim në shtrat! Kështu që nëse jeni kuriozë për më tepër, pyetjet tuaja marrin përgjigje më poshtë.

Pompa e penisit është një mjet me vakum që tërheq gjakun në penis dhe përmirëson ndjeshëm ereksionin. Me pak fjalë, shërben për të rritur madhësinë e penisit.

Si duket një pompë penisi?!

Fiks kështu!

Sa shumë zgjatet penisi pas përdorimit të pompës? Pas sa kohësh duken rezultatet e para?

Zgjatet deri në 2.54 cm dhe kjo gjatësi reziston deri në 10-15 minuta.

Është e rrezikshme apo e dhimbshme?!

Nëse nuk monitorohet apo përdoret siç duhet, kjo pompë mund të ndikojë në inde. Nëse ushtroni më shumë forcë seç duhet apo e bëni shpesh , rrezikoni mund të çani ndonjë enë gjaku. Nëse filloni të ndjeni dhimbje,  lironi me ngadalë presionin e pompës.

Një guidë e thjeshtë që sqaron hap pas hapi përdorimin e pompës së penisit.