E PËRQESHËN PËR TRUPIN E SAJ/ Gruaja hakmerret me një letër: Trap*t si ju… – AlpeGossip
E  PËRQESHËN PËR TRUPIN E SAJ/ Gruaja hakmerret me një letër: Trap*t si ju…

E PËRQESHËN PËR TRUPIN E SAJ/ Gruaja hakmerret me një letër: Trap*t si ju…

Menduam se idetë e qesharake që ju duhet të keni një lloj të caktuar trupi për të veshur një bikini në plazh, i përkisnin të shkuarës. Me sa duket jo. Kur Shelly Proebstel u nis në Zelandën e Re, shkoi në plazh, ajo duhej të merrej me të rinjtë te cilët e përqeshnin, thjesht sepse ajo kishte guxuar të mbante një bikini në publik.

Në vend që të fshihej, Shelly u përgjigj me një letër të fuqishme që drejtuar meshkujve dhe të tjerëve si ata, duke shpjeguar se pse reagimi i tyre ndaj trupit të saj ishte kaq i papërshtatshëm. Kjo letër tani është ndarë në rrjetet sociale më shumë se 8.000 herë. “Për djemtë që më vunë në lojë dhe qeshën kur dola me bikini, unë vetëm dua të them ( më falni për gjuhën time, por) ‘FUCK YOU’,” shkroi Shelly.

“Është për shkak të trapave si ju që njerëzit janë aq të pasigurt në lidhje me imazhin e tyre të trupit. Është për shkak të njerëzve si ju që gratë në veçanti nuk ndihen të sigurta ose të rehatshëm për të dalë në shoqëri në diçka si një bikini! Ose një fustan të shkurtër , ose me shfaqjen e tyre. Është për shkak të njerëzve si ju që njerëzit duhet të vdesin nga uria dhe të sëmuren në një përpjekje për të ruajtur një’ model të ngjashëm Jo, nuk jeni përgjegjës për tërësinë. Por PO, ju duhet të merrni disa përgjegjësi’, shkruan ajo në letër.