Egziston një pozicion gjatë seksit me emrin “pretzel”dhe çiftet po luajnë mendsh – AlpeGossip
Egziston një pozicion gjatë seksit me emrin “pretzel”dhe çiftet po luajnë mendsh

Egziston një pozicion gjatë seksit me emrin “pretzel”dhe çiftet po luajnë mendsh

Besojmë se ju kujtohet këto biskota gjermane, që na kanë shoqëruar gjatë fëmijërisë!

Pikërisht pozicioni më i ri në seks është frymëzuar nga forma e tyre dhe është pagëzuar me të njëjtin emër “pretzel”.

Ndaj nëse kërkoni të ndizni situatën në dhomën e gjumit, “pretzel” është zgjidhja perfekte..

Femra ka nevojë të shtrihet në anën e djahtë, ndërsa partneri mashkull qëndron i ulur në gjunjë! Jo vetëm që është një pozicion i moderuar i “Doggy Style” por nga ana tjetër nuk do e humbisni kontaktin sy më sy me partnerin.

Ky pozicion i trajton femrat si princesha, pasi punën e vështirë e ka mashkulli në dorë për ta kontrolluar. Ndaj fermat i kanë duart të lira, të shëtisin kudo në trupin e partnerit.

Le të fillojë epoka e kënaqësisë “pretzel”!

Ju vaftë mbarë!