Ema Andrea për teatrin: “Protesta e aktorëve dha rezultate por unë jam pro teatrit të ri” – AlpeGossip
Ema Andrea për teatrin: “Protesta e aktorëve dha rezultate por unë jam pro teatrit të ri”

Ema Andrea për teatrin: “Protesta e aktorëve dha rezultate por unë jam pro teatrit të ri”

Aktorja e njohur Ema Andrea ka qënë e ftuar në emisionin “Thumb” të Aulonës dhe Fatmës ku është pyetur në lidhje me protestat e aktorëve dhe teatrin e ri. Ajo është ka thënë  se:

“Protesta ishte që të dëgjohej edhe zëri i aktorëve, të dëgjohej mendimi i tyre dhe jo të kishte vetëm monolog. Mendoj se ishte e drejtë sepse dha rezultat, fill pas saj u bën takime dhe dëgjesa publike me akorët e teatrit duke sjellë edhe diskutime. Pavarësisht se protesta mori edhe përmasa personale.”- ka përfunduar aktorja.

E pyetur nga moderatorja Aulona Musta, se tani të gjithë janë të lumtur dhe çdo gjë është rregulluar Ema u shpreh:

“Nuk e di a janë të gjithë të lumtur por unë jam pro teatrit të ri”