”Era e keq e gojës dhe…”! Mësoni kush janë gabimet që s’duhet të bëni kur puthni për herë të parë – AlpeGossip
”Era e keq e gojës dhe…”! Mësoni kush janë gabimet që s’duhet të bëni kur puthni për herë të parë

”Era e keq e gojës dhe…”! Mësoni kush janë gabimet që s’duhet të bëni kur puthni për herë të parë

Një puthje e bezdisshme ose gabime që kryhen shpesh gjatë aktit të puthjes, mund t’i shkaktojë jo vetëm bezdi, pro edhe neveri personit që keni përballë.

Nëse keni qenë në një marrëdhënie afatgjatë, duhet të keni parasysh llojin e puthjes që preferon partnerin tuaj. Por nëse do të jetë puthja juaj e parë, sigurohuni që mos bëni gabimet e mëposhtme:

Aroma e keqe e gojës: Nëse ke në armomë goje të keqe më mirë mos u nis fare të puthësh, sepse me siguri do ia shpifni partneres apo partnerit.

Puthja e tepërt me gjuhë: Mundohuni ta shmangni përdorimin e tepërt të gjuhës, pasi teprimi i këtij veprimi nuk është shumë i këndshëm

Kafshimet e tepërta: Mos abuzoni me kafshimet sepse disa personave nuk iu pëlqejnë fare.

Mos bëni puthje fallto apo të shtirura: Mos e bëni këtë gabim sepse mund të jetë fatal

Mundohuni të jeni vetvetja kur puthni!