"Erdhiiiii!"/ Albumi i BEBE REXHËS një prej më të arriturëve (FOTO) - AlpeGossip
“Erdhiiiii!”/ Albumi i BEBE REXHËS një prej më të arriturëve (FOTO)

“Erdhiiiii!”/ Albumi i BEBE REXHËS një prej më të arriturëve (FOTO)

Këngëtarja shqiptare Bebe Rexha tashmë ka publikuar albumin e saj “Expectations”. Për këngëtaren 28 vjeçare ky album është debutues dhe atë tashmë të gjithë kanë mundësi ta blejnë apo shkarkojnë.

GOLD album on the first day. I’m speechless, thank you. ❤️ 😭

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Albumi përfshin disa nga këngët të cilat kohë më parë këngëtarja i publikoi si “Ferrari”, “I’m a Mess”, “2 souls on Fire”, “Meant to Be”, “I Got You”.

Këngëtarja ishte shprehur për albumin se përmban këngët të cilat janë të sinqerta dhe në të janë gërshetuar të gjitha gjërat që e frymëzojnë atë dhe që ajo i do.