Erioni tregon kur e ka puthur për herë të parë Ajolën: E kam takuar në… – AlpeGossip
Erioni tregon kur e ka puthur për herë të parë Ajolën: E kam takuar në…

Erioni tregon kur e ka puthur për herë të parë Ajolën: E kam takuar në…

Ato pyetje që të rriturit nuk kanë shumë guxim t’i bëjnë, i qëllojnë fëmijët pa iu dridhur qerpiku: Ku e ke takuar gruan tënde dhe kur e ke puthur për herë të parë? Ishte pyetja e radhës në “Kurthin e Piter Pan”.

“E kam takuar nga miq të përbashkët që më thoshin se kjo vajza është fantastike. E kam takuar për herë të parë në Paris. Po për ta puthur e kam puthur për herë të dytë”.