“ËSHTË E MIRË, E PËRKUSHTUAR…”/ Dua të ndahem nga e dashura ime – AlpeGossip
“ËSHTË E MIRË, E PËRKUSHTUAR…”/ Dua të ndahem nga e dashura ime

“ËSHTË E MIRË, E PËRKUSHTUAR…”/ Dua të ndahem nga e dashura ime

“Jam lidhur me një vajzë që njoha në vitin e parë në fakultet dhe jemi bashkë prej thuajse katër vitesh. Problemi qëndron në faktin se dua të ndahem. Dua të jem vetëm dhe dua të rikthehem në gjueti. Vetëm se nuk kam asnjë arsye të saktë për t’u ndarë. Ajo është shumë e dashuruar me mua, është shumë e mirë, e përkushtuar. Nga ana tjetër, nuk ndaloj dot së menduari se mund të gjej dikë më të mirë. Kam frikë të marr një vendim për të cilin mund të pendohem. E di që shanset që të gjej një vajzë si ajo janë të pakta.

Mendoj për ndarjen vazhdimisht, gjatë gjithë kohës. Edhe pse e dua, dua të njoh njerëz të rinj.”

Shkruar nga një burrë anonim për The Cut