“ËSHTË NJË NGA PERSONAT QË KEMI LIDHUR…”/ Opinionisti Arjan Konomi nuk përmbahet, përlotet kur flet për Mevlanin – AlpeGossip
“ËSHTË NJË NGA PERSONAT QË KEMI LIDHUR…”/ Opinionisti Arjan Konomi nuk përmbahet, përlotet kur flet për Mevlanin

“ËSHTË NJË NGA PERSONAT QË KEMI LIDHUR…”/ Opinionisti Arjan Konomi nuk përmbahet, përlotet kur flet për Mevlanin

Arjan Konomi ka dhënë komentin e tij për Mevlanin, i cili sot e ka ditën e tij të fundit në programin Për’puthen.

Teksa fliste për mirësinë e Mevlanit, opinionisti nuk arriti të përmbante lotët. Nuk mungoi dhe përqafimi mes tyre në shenjë mirënjohje dhe respekti që kanë për njëri-tjetrin.

Arjani: Është një nga personat që kemi lidhur dhe një afeksion dhe prej vlerësimit dhe respektit që kemi për ty dhe thelbi i të gjithë debateve e diskutimeve ka qenë kjo gjë. Dua të vlerësoj se në cdo moment ekzagjerimi, ke pasur mirësinë dhe atë madhështinë e shpirtit.

Mevlani: Na bëre tani të të përqafojmë pak se e ke merituar.

Arjani: Ajo që dua të them është që Zoti që bën njerëz të mirë dhe shumë të paktë si Mevlani.