Eugent Bushpepa i mahniti të gjithë, por më bukur se Turi s’ka folur askush për të: Do ta zgjidhja dhe në… – AlpeGossip
Eugent Bushpepa i mahniti të gjithë, por më bukur se Turi s’ka folur askush për të: Do ta zgjidhja dhe në…

Eugent Bushpepa i mahniti të gjithë, por më bukur se Turi s’ka folur askush për të: Do ta zgjidhja dhe në…

Nuk i heqim asnjë presje! Këngëtari shqiptar, Eugent Bushpepa përfundoi me sukses performancën e tij në Eurovision duke ndezur skenën e Lisbonës. Ai këndoi këngën “Mall” në gjuhën shqipe dhe pati reagime shumë pozitive nga publiku, që e nderuan me duatrokitje dhe brohoritje në fund të perfomancës. Shumë artistë shqiptarë reaguan në rrjetet sociale pas performancës së Eugentit, por si më të bukurin ne zgjodhëm shkrimine Tur Hyskos.

Ai shkroi në Instastory: “Eugent Bushpepën mund ta zgjodh në 3 të mëngjesit, në -20 gradë dhe prapë ka për të kënduar perfekt çdo notë. Është thjesht super vokal. Më i miri”.

Ke shumë të drejtë Turo!