I kishte shkruar të dashurit të saj, vajza e fëlliq në mes të Durrësit: O tq****a robt, o ku**ë (VIDEO) – AlpeGossip
I kishte shkruar të dashurit të saj, vajza e fëlliq në mes të Durrësit: O tq****a robt, o ku**ë (VIDEO)

I kishte shkruar të dashurit të saj, vajza e fëlliq në mes të Durrësit: O tq****a robt, o ku**ë (VIDEO)

Një prej arsyeve se pse vajzat urrejnë e zihen me njëra-tjetrën në vitin 2018 janë djemtë.
Këtë e tregon më së miri dhe një video e mbërritur në redaksinë e JOQ.al ditën e sotme.

Një lagje në qendër të qytetit të Durrësit, ka gumëzhitur nga të bërtiturat dhe të sharat e një vajze.

Ofendimet e saj i adresoheshin një tjetër vajze të pranishme aty.

Shkak për zënkën mes tyre mësohet të jetë bërë i dashuri i vajzës që ofendon.

Kjo e fundit pretendon se vajza i shkruante atij, ndaj përmes sharjes ajo e “kërcënon” dhe paralajmëron.

Të pranishëm kanë qenë gjithashtu edhe disa djem, të cilët në këto raste duket se ajo që dinë të bëjnë më mirë është tifozeria.

Video më poshtë: