ERDHI VERA! Këto janë modelet e thonjëve që duhet t’i bëni pa tjetër këtë sezon (FOTOT) – AlpeGossip
ERDHI VERA! Këto janë modelet e thonjëve që duhet t’i bëni pa tjetër këtë sezon (FOTOT)

ERDHI VERA! Këto janë modelet e thonjëve që duhet t’i bëni pa tjetër këtë sezon (FOTOT)

Nëse jeni në mëdyshje se si t’i lyeni thonjte këtë verë, ne kemi menduar t’ju sjellim më poshtë modelet më ‘in’ për këtë sezon. Nëse do zgjidhni të guxoni do të shkoni tek e kuqja ose kombinimi i shumë nuancave bashkë. Ndërsa nëse doni të mbeteni tek ngjyrat netrale, nude dhe akull me disa kombinime detajesh të vogla do të shkëlqejnë në duart tuaja.

S’po e zgjasim më shumë, shfletoni galerinë më poshtë dhe merrni ca ide para se të shkoni tek estetistja: