Tre meshkujt e horoskopit që duhet t’u besoni kur ju thonë “TË DUA” – AlpeGossip
Tre meshkujt e horoskopit që duhet t’u besoni kur ju thonë “TË DUA”

Tre meshkujt e horoskopit që duhet t’u besoni kur ju thonë “TË DUA”

“Të dua” nuk ka të njëjtën vlerë për të gjithë personat e sidomos për meshkujt.

Shumë nga shenjat e zodiakut nuk e thonë nëse nuk e ndiejnë e të tjerë e thonë shumë shpejt edhe kur ndiejnë thjesht pëlqim ndaj personit tjetër.

Këto janë shenjat e horoskopit që thonë “të dua” me vepra dhe jo fjalë.

Dashi/ Dashi është i drejtuar në çdo gjë që ai bën, madje edhe në dashuri. Ata i afrohen gjithçkaje me logjikë. Nëse ata ju thonë hapur se ata ju duan, kjo është e vërtetë.

Gaforrja/ Kur një person nën shenjën e Gaforres thotë “Të dua”, kërkon që dashuria të bëhet jashtëzakonisht mbrojtëse. Ata do të sigurohen që t’jua bëjnë çdo ditë të përsosur. Dhe ata do t’ju tregojnë se ju duan kur e dinë se gjërat janë bërë serioze.

Bricjapi/ Nëse kërkoni dashuri, keni gjetur shokun më të mirë të jetës.Ata preferojnë dikë që e di se si t’i impresionojë me inteligjencë, sepse Bricjapi është logjik.