FAKT: Këto gjëra duhet të bëni gjithnjë për fytyrën tuaj para gjumit – AlpeGossip
FAKT: Këto gjëra duhet të bëni gjithnjë për fytyrën tuaj para gjumit

FAKT: Këto gjëra duhet të bëni gjithnjë për fytyrën tuaj para gjumit

Kujdesi për lëkurën para se të shkoni në shtrat, ka shumë rëndësi për shëndetin dhe bukurinë tuaj.

A ju ka ndodhur që ta pastroni grimin para gjumit, ndërsa përsëri në mëngjes të zgjoheni me shenja në pjesën e përfundme të syve tuaj?

Shumë shpesh mund të ndodh, sidomos kur keni përdorur llojin e grimit që qëndron 24 orë , nuk është e lehtë që ta largoni atë. Kështuqë në mënyrë që të largoni gjithë gjurmët e grimit, duhet që të pastroni dy herë fytyrën tuaj. Fillimisht përdorni pastrues me bazë të vajit, pastaj butësisht pastroni fytyrën me pastrues pa bazë sapuni për ta pastruar fytyrën nga mbetjet e fundit të grimit.