FAMILJA U BASHKUA/ Pasi Ermali u lirua nga burgu, vajza e tij ka kërkesa të reja (VIDEO) – AlpeGossip
FAMILJA U BASHKUA/ Pasi Ermali u lirua nga burgu, vajza e tij ka kërkesa të reja (VIDEO)

FAMILJA U BASHKUA/ Pasi Ermali u lirua nga burgu, vajza e tij ka kërkesa të reja (VIDEO)

Pasi babi Ermali u lirua nga burgu dhe iu bashkua familjes, vajza e vogël Hera ka një kërkesë speciale për të dy prindërit.

Rezarta Shkurta ka publikuar një video ku dëgjohen kërkesat e vogëlushes, e cila do një familje të madhe.

Hera i kërkon të ëmës një motër dhe thotë se është kundër një vëllai, thjesht sepse është djalë dhe jo vajzë.

Hera madje i ka gjetur edhe emrin unik të motrës, të cilën dëshiron ta quajë Jume, megjithatë bëhet xheloze kur i ati e pyet a do t’i ndajë rrobat e saj me motrën. Epo për këtë me sa duket i ka ngjarë mamit Rezarta.

Rezarta: “Çfarë do ti Hera?”

Hera: “Vetëm motër jo vëlla, se vëllezërit janë çuna”

Rezarta: “Po si do t’ia vësh emrin?”

Hera: “Jume”

Ermali: “Po rrobat do t’ia japësh?”

Hera: “Jumes? Jo, janë të miat!”